Mail: fe@fe-s.dk
Telefon: +45 9740 6510

Pumper og Kompressorer

Fe Støberiet A/S kan tilbyde støbning af pumper og kompressordele i mange størrelser og materialer. Vi kan tilgodese behov for såvel få styk af gangen som mange.

Med bl.a. vores automatiske formanlæg DisaMatic, har vi mulighed for at tilgodese støbning af pumpehuse og kompressordele, hvor der er behov for leverancer af mellemstore eller meget store seriestørrelser. Emner produceres med præcision og med stor intensivitet af kærner.

Med vores håndformning, kan vi også levere helt ned til 5-10 stk. ad gangen.

Ved fremstilling af pumpe og kompressordele i støbt materiale stilles der typisk krav til, at emnerne skal kunne holde til et givet tryk og være tætte.

Ved fremstilling af pumpedele i kobber legeringer er det oftest nødvendigt at imprægnere emnerne efterfølgende for at sikre tæthed under tryk – det kan vi også klare.

Ved fremstilling af pumpedele til levnedsmiddelindustrien gælder særlige krav hvilket vi også kan honorere.

Vi samarbejder med kunden og vort støberi om det bedste valg af legering og evt. nødvendig efterbehandling.

Med de igangværende klimaændringer og verdens miljøpolitik, er der kommet stor fokus på bæredygtig energi. Da vinden er et naturligt forekommende fænomen, er det derfor kun logisk, at man forsøger at udnytte denne – Fe Støberiet A/S kan også levere støbegodt til denne industri – produceret af op til 50 procent genbrugsjern.

pumpe flange GG 20 bearbejdet
rustfri pumpe AISI

Produkteksempler