clear
logo for Fe Støberiet

Go to our website with English language

ForsideKontaktTeknologiMaterialerProdukterProfil

Profilsiderne

Historien, Fe Støberiet A/SMission, vision og kerneværdiKundefokusIndkøbspolitikKvalitets- og miljøpolitikLeveringspolitikDownload & dokumenter
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.Kolofon - web grundlag
Anbefal mig p Facebook

Fe Støberiet A/S
Industrivænget 12, Lind
7400 Herning

telefon 97 40 65 10  +45 97 40 65 10
mailadressen er:  fe@fe-s.dk

Kerneværdier for Fe Støberiet A/S

Knowhow

Fe støberiet A/S, har med sine mere end 60 års erfaring indgående kendskab til støbeprocesser og legeringstyper og sørger for hele tiden at vedligeholde denne viden. Vi sætter derfor en ære i at tilbyde den mest optimale løsning til netop Jeres behov.

Kvalitet

Gennem løbende udvikling og i tæt samarbejde med vores støberier sikrer Fe Støberiet A/S høj kvalitet i støbegodset.

Kundefokus

Alle processer hos Fe Støberiet A/S, har integreret kundefokus. Gennem optimale løsninger, er det ønsket at kunden skal opnå den mest optimale værdikæde.

Engagement

Medarbejderne hos Fe Støberiet A/S, er målbevidste og arbejder hårdt for at opnå resultater.

Leveringssikkerhed

Fe Støberiet A/S stræber hele tiden efter at levere on-time med så kort lead-time som muligt.

Vores mission og vision

Vision

Det er Fe Støberiets vision at være kundens total leverandør af kvalitetsstøbegods inkluderet at være kundens rådgiver indenfor kernekompetencen støbning samt at være medvirkende til optimering af kundens værdikæde.

Mission

Det er vores mission succesfuldt at rådgive, sælge og levere støbegods til tiden af høj kvalitet til de Skandinaviske og Nordtyske industrier.

Med rådgivning mener vi at bruge vores betydelige know-how indenfor støbegods, støbeteknologier og vores støberiers evner til at finde det optimale støberi.

Med sælge mener vi, at yde støbegods af høj kvalitet gennem individuel kundebehandling og god opfølgningsservice.

Med levering mener vi, at styre vores Supply Chain fleksibelt så kunden modtager produkterne til tiden, i rigtige mængde og på rette sted.

Fe Støberiet A/S  •  Industrivænget 12, Lind  •  7400 Herning  •  telefon 97 40 65 10  +45 97 40 65 10  •  mailadressen er:  fe @ fe-s .dk

CMS/CRM by webprofil.com™