Mail: fe@fe-s.dk
Telefon: +45 9740 6510

Københavnerbænken

Københavnerbænken:
Fe Støberiets A/S støber selv gavlene til den originale Københavner bænk – Kvalitet med STORT K

Vi støber gavlene til denne bænkklassiker, som oprindeligt stammer tilbage fra slutningen af 1700-tallets København. Her er tale om støbegods af særdeles høj kvalitet i sortlakeret støbejern, beregnet til det danske vejrlig. De bænke der ses i Københavns Kommune er siden 2007 leveret fra Fe Støberiet A/S.

Vi tilbyder også vores kunder, at kunne købe denne bænk komplet klar til opstilling. Bænken sælges til private og erhvervsvirksomheder. Alle bænkens komponenter er nøje udvalgt til, at matche et højt niveau. Bænken er forsynet med to sædeplanker og en rygplanke i hårdt FSC godkendt ædeltræ. Af hensyn til træets overfladefinish, den smukke farve samt holdbarhed i vind og vejr, bør bænkens træværk vedligeholdes løbende. Bænkens mellemstang er udført i massivt, sortlakeret stål.

De mere end 200 år på markedet skyldes ikke nogen tilfældighed; siddekomforten er uovertruffen. Københavnerbænken er optisk et smukt og tidløst stykke Danmarkshistorie, som – overalt i landet – kan pryde udendørsarealer i generationer.

Længde 188 cm. Højde 85 cm. Dybde 65 cm. Fås i trævarianterne Mahogni, grønmalet mahogni og andre træsorter på forespørgsel.

Produkteksempler