Mail: fe@fe-s.dk
Telefon: +45 9740 6510

Kerneværdier

Kerneværdier - mission

Det er vores mission succesfuldt at rådgive, sælge og levere støbegods til tiden af høj kvalitet til de Skandinaviske og Nordeuropæiske industrier.

Med rådgivning mener vi, at bruge vores betydelige knowhow indenfor støbegods, støbeteknologier og vores kompetencer til at finde det optimale støberi.

Med sælge mener vi, at yde støbegods af høj kvalitet gennem individuel kundebehandling og god opfølgningsservice. Vores leverandører er ISO-9001 og ISO-14001 certificerede

Med levering mener vi, at styre vores Supply Chain fleksibelt så kunden modtager produkterne til tiden, i rigtige mængde og på rette sted.

Kerneværdier -vision

Det er Fe Støberiets vision, at være kundens total leverandør af kvalitetsstøbegods inkluderet, at være kundens rådgiver indenfor kernekompetencen støbning samt, at være medvirkende til optimering af kundens værdikæde.

Kerneværdier - værdier

Kærneværdien knowhow: Fe støberiet A/S, har med sine mere end 70 års erfaring indgående kendskab til støbeprocesser og legeringstyper og sørger for hele tiden at vedligeholde denne viden. Vi sætter derfor en ære i at tilbyde den mest optimale løsning til netop Jeres behov.

Kærneværdien kvalitet: Gennem løbende udvikling og i tæt samarbejde med vores støberier sikrer Fe Støberiet A/S høj kvalitet i støbegodset.

Kærneværdien kundefokus: Alle processer hos Fe Støberiet A/S, har integreret kundefokus. Gennem optimale løsninger, er det ønsket at kunden skal opnå den mest optimale værdikæde.

Kærneværdien engagement: Medarbejderne hos Fe Støberiet A/S, er målbevidste og arbejder hårdt for at opnå resultater.

Kærneværdien leveringssikkerhed: Fe Støberiet A/S stræber hele tiden efter at levere on-time med så kort lead-time som muligt.

Kontakt Fe Støberiet A/S

Kerneværdier - sammenhæng

Mission-Vision og Kerneværdier