clear
logo for Fe Støberiet

Go to our website with English language

ForsideKontaktTeknologiMaterialerProdukterProfil

Brancher vi servicerer

Pejse/brændeovnsindustriVarmeværksindustriPumpe- kompressorindustriAutomobilindustriMaskinindustriAgroindustriLevnedsmiddelindustriMedicinalindstriVindindustriHus og havebranchenIsenkrambranchen
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.Kolofon - web grundlag
Anbefal mig p Facebook

Fe Støberiet A/S
Industrivænget 12, Lind
7400 Herning

telefon 97 40 65 10  +45 97 40 65 10
mailadressen er:  fe@fe-s.dk

Alle størrelser – fra få til mange ...

Fe Støberiet kan tilbyde støbning af pumper i alle størrelser og legeringer. Vi kan tilgodese behov for såvel få styk af gangen som mange.

Med vores Disa anlæg, har vi mulighed for at tilgodese støbning af pumpehuse og kompressordele, hvor der er behov for leverancer af mellemstore eller meget store seriestørrelser.

Med vores håndformning, kan vi også levere helt ned til 5-10 stk. ad gangen.

Pumpehus i EN-GJL-200

Pumpehus i EN-GJL-200

Pumpehus i CuSn10Zn – RG10

Pumpehus i CuSn10Zn – RG10

Krav til fremstilling

Ved fremstilling af pumpe- og kompressordele i støbt materiale stilles der typisk krav til, at emnerne skal kunne holde til et givet tryk.

Vi samarbejder med kunden og vort støberi om det bedste valg af legering og evt. nødvendig efterbehandling.

Ved fremstilling af pumpedele i kobber legeringer er det oftest nødvendigt at imprægnere emnerne efterfølgende for at sikre tæthed under tryk.

Ved fremstilling af pumpedele til levnedsmiddelindustrien gælder særlige krav. Disse er beskrevet i menuen Levnedsmiddelindustri i venstre side.

Kontakt os på telefon +45 97 40 65 10, og lad os sammen finde mulighederne for at løse dine behov.

Fe Støberiet A/S  •  Industrivænget 12, Lind  •  7400 Herning  •  telefon 97 40 65 10  +45 97 40 65 10  •  mailadressen er:  fe @ fe-s .dk

CMS/CRM by webprofil.com™